Genel

Çekin vadesini beklemeyin, Deniz’e Çek Gönderin!

HangiKredi Kobi ve Deniz Faktoring iş birliği ile hangi bankadan olduğu fark etmeksizin çekinizi HangiKredi Kobi üzerinden 7/24 ücretsiz gönderebilir ve DenizBank müşterisi olmasanız bile çekinizin finansman değerini hızlıca öğrenebilirsiniz.

HangiKredi Kobi ile KOBİ kredileri, ticari kredi kartları ve POS ürünleri gibi ihtiyaçlarınıza en uygun finansal çözümleri keşfedebilir ve başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca işletmeniz için maaş taşıma promosyon teklifleri alabilir, vadeli çekleriniz için finans kuruluşlarından tamamen ücretsiz teklifler alarak nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Tek bir başvuruyla birçok kuruma aynı anda başvurma imkânı da sunulmaktadır.

Çek sorgulama nasıl yapılır?

HangiKredi Kobi platformunda çek bilgilerinizi girdikten sonra DenizBank’ın Deniz’e Çek Gönder uygulamasına yönlendirilirsiniz. Bu uygulamayı internet bağlantınızın olduğu herhangi bir mobil cihazdan indirerek, Hemen Başvur butonuna tıklayıp çek tutarı ve vade gibi bilgileri girerek başvurunuzu sadece birkaç dakika içinde tamamlayabilirsiniz.

Başvurunuzu hemen yapın!

Başvurunun tamamlanması için çekinizin ön ve arka yüzünün fotoğraflarını yüklemeniz gerekmektedir. İşlemi hızlandırmak için QR kod kullanma imkânınız da vardır. Çekin gönderilmesinin ardından gerekli onay işlemlerini formlar sayfasından yaparak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Başvuru sonucunuz yalnızca birkaç dakika içinde size SMS ile bildirilecek. Ayrıca, mobil uygulamanın “Gönderilenler” menüsünden başvuru sonucunuzu görüntüleyebilir ve çekinize karşılık alabileceğiniz tutarı öğrenebilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında, SMS ile bilgilendirilerek size en yakın DenizBank şubesinden nakdinizi alabilirsiniz.

 

*HangiKredi Kobi, yalnızca çek ve başvuru bilgilerini iletmek için aracılık yapmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu